Firmaprofil

Beskriv dit ønske her:

  Har du et spørgsmål eller en bestilling?

  Telefon: 66 11 11 86

  I. E. Andersen Gravørfirma og Stempelfabrik i Odense

  Gravering og fremstilling af skilte og stempler i hjertet af Odense

  Du finder os i hjertet af Odense på Grønnegade 14 ved Brandts klædefabrik. Vi beskæftiger 8 medarbejdere, der tilsammen varetager firmaets nicher: stempelproduktion, industrigravering, skilteproduktion, sølvgravering, pokaler, sportspræmier, lasergravering.

  Håndværk i høj kvalitet gennem 60 år

  Virksomheden blev etableret i 1956 af Irving Erik Andersen i 1956, der var udlært gravør hos Hammerschmidt i Århus under 2. verdenskrig. Andersen ses her sammen med sin første medarbejder siddende ved en manuel gravermaskine.

  Sølvmedalje for særlig omhu og dygtighed

  Da Steen Andersen overtog firmaet efter sin far i 2003 var det med en fast beslutning om at køre det videre i samme faglige ånd. Med respekt for håndværket og øje for mulighederne i indførelse af ny teknologi. Steen Andersen er en af dem meget få, som som har modtaget håndværkets sølvmedalje som udtryk for særlig omhu og dygtighed i sit svendestykke.

  Håndværksmæssige traditioner

  Det gamle håndværk benyttes stadig til at færdiggøre prægestemplerne. Dette foregår under lup for at gøre graveringen perfekt. I. E. Andersen Gravørfirma og Stempelfabrik ApS består af følgende firmaer: Odense Stempelservice ApS, Odense Stempelfabrik ApS og Fyens Stempelfabrik ApS samt Alstrøm Stempler.

  Følg os på de sociale medier her

  Følg vores Facebook side:
  I. E. Andersen Gravørfirma og Stempelfabrik

  Følg vores Instagram side:
  #i.e.andersen_gravor_stempel