I. E. Andersen Gravørfirma og Stempelfabrik i Odense

Odense Stempelfabrik - Gravør

Stempler og gravørarbejde i hjertet af Odense

Du finder os i hjertet af Odense på Grønnegade 14 ved Brandts klædefabrik. Vi beskæftiger 8 medarbejdere, der tilsammen varetager firmaets nicher: stempelproduktion, industrigravering, skilteproduktion, sølvgravering, pokaler, sportspræmier, lasergravering.

Gravør i Odense 1956

Håndværk i høj kvalitet gennem 60 år

Virksomheden blev etableret i 1956 af Irving Erik Andersen i 1956, der var udlært gravør hos Hammerschmidt i Århus under 2. verdenskrig. Andersen ses her sammen med sin første medarbejder siddende ved en manuel gravermaskine.

 

  Følg vores Facebook side

Sølvmedalje for særlig omhu og dygtighed

Da Steen Andersen overtog firmaet efter sin far i 2003 var det med en fast beslutning om at køre det videre i samme faglige ånd. Med respekt for håndværket og øje for mulighederne i indførelse af ny teknologi. Steen Andersen er en af dem meget få, som som har modtaget håndværkets sølvmedalje som udtryk for særlig omhu og dygtighed i sit svendestykke.

Håndværksmæssige traditioner

Det gamle håndværk benyttes stadig til at færdiggøre prægestemplerne. Dette foregår under lup for at gøre graveringen perfekt

 

I. E. Andersen Gravørfirma og Stempelfabrik ApS består af følgende firmaer: Odense Stempelservice ApS, Odense Stempelfabrik ApS og Fyens Stempelfabrik ApS samt Alstrøm Stempler.

 

top